Bløde pakker er perfekte til kobberbrylluppet

4 sweatre
Bløde pakker er perfekte til kobberbrylluppet
Henrik Andersen
-
31/01/2023
-

Et kobberbryllup er en begivenhed, som skal fejres. Men hvad skal du finde på at give kobberbrudeparret i gave? Der er mange muligheder, men du bør ikke være bange for at forære dem en blød pakke. Det er nemlig den perfekte gave til et kobberbryllup, hvis du vel at mærke vælger rigtigt. Få inspiration her.

To ens badekåber med broderede initialer

Hvis du leder efter en god gave, som helt sikkert vil bringe glæde, så kan du overveje at give brudeparret to ens badekåber. Dog skal de ikke være helt ens, for de skal naturligvis først og fremmest passe til modtagerens kropsform. Herudover kan du score nogle ekstra point, hvis du får broderet brudeparrets initialer bag på.

Det vil helt sikkert være en gave, som de vil blive glade for. Det gælder især, hvis de er glade for at tage til stranden og bade om sommeren – eller måske endda, hvis de begge er vilde med at vinterbade. Der er mange muligheder, når det kommer til badekåber, og du bør vælge et design, som du tror, at de vil kunne lide.

Forær dem matchende joggingsæt

Må det gerne være lidt sjovt, så kan du forære brudeparret to ens joggingsæt, så de kan ligne Hr. og Fru Danmark. Det vil helt sikkert være en gave, som de vil synes er sjov, men du kan også vælge den lidt mere alvorlige udgave, hvor de får to ens joggingsæt i god kvalitet, som de kan have på, når de træner.

Herudover så er tøj altid en god gave, som de fleste kan bruge. Dog er der ingen, som siger, at det nødvendigvis skal være ens. Du kan eksempelvis forære hende noget flot tøj fra Zizzi, mens du vælger et mere maskulint mærke, som du kan forære ham. Mulighederne er mange, og det er dig, der kender parret bedst.

Hjemmestrikkede sweatre

Hvis du er god til at strikke, så kan du også tage sagen i egen hånd og lave dine helt egne sweatre til brudeparret. Her kan du vælge at lade fantasien få frit spil, så du ender med at lave noget, der er helt dit eget – eksempelvis med deres efternavn på, så det matcher det faktum, at de har været sammen i 12 år og seks måneder, som er tilfældet ved et kobberbryllup.

Copyright 2023 - Pilanto Aps