Inspiration: Sådan vælger du gave til kobberbrylluppet

Kvinde med lille gave
Inspiration: Sådan vælger du gave til kobberbrylluppet
Henrik Andersen
-
31/01/2023
-

Hvis du er inviteret til kobberbryllup, er det vigtigt, at du finder en god gave, som du kan overrække brudeparret. Her kan du enten vælge en traditionel gave, eller du kan vælge noget mere alternativt. I sidste ende er det dig, der kender brudeparret bedst, og derfor bør du vælge en gave, som matcher deres personlighed. Her får du en række gode råd.

Gå efter en traditionel gave til det traditionelle par

Hvis de personer, som du er inviteret til kobberbryllup hos, går efter at holde en traditionel fest – og måske endda tilhører den mere konservative del af befolkningen – så er det en god idé at vælge en gave, som ikke stiller for meget ud. Her bør du i stedet gå efter det, som traditionerne foreskriver.

Det kan eksempelvis være en flot buket blomster, smykker, keramik, gavekort eller noget andet, som ikke stikker for meget ud. Det er dog ofte sådan nogle gaver, som man får flest af, når man holder kobberbryllup, og derfor kan de være en smule kedelige. Der er dog altid mulighed for at finde noget unikt, som samtidig er traditionelt.

Vælg personlige gaver, hvis du kender parret godt

Kender du det par, som afholder kobberbryllup, godt, så er det oplagt, at du forærer dem en mere personlig gave. Det kan være mange ting – eksempelvis en billedbog med minder fra deres liv, en specialdesignet vase eller noget tredje, som du tror, at kobberbrudeparret vil værdsætte.

Du kan også vælge at investere i sportsudstyr, hvis de er det sporty par. Se mere, hvis du mangler inspiration til, hvilket sportsudstyr du kan forære dem. Det behøver ikke at være noget vildt eller dyrt, men når du forærer dem noget, som de begge går op i, så viser du samtidig, at du kender dem godt, og det kan være en klar fordel.

Du kan også forære en praktisk gave

Det kan også være en fordel at forære dem en gave, der befinder sig mere ovre i den praktiske del af segmentet. Det kan være en gave, som kan bruges i dagligdagen som eksempelvis en ny køkkenmaskine, en opvasker eller noget nyt køkkengrej. Mulighederne er mange, og derfor er der mange forskellige gaver at vælge mellem.

Copyright 2023 - Pilanto Aps