Kan du ikke komme til kobberbrylluppet? Så send blomster i stedet

Florist der laver en buket blomster
Kan du ikke komme til kobberbrylluppet? Så send blomster i stedet
Henrik Andersen
-
03/03/2023
-

Er du blevet inviteret til et kobberbryllup, men er du forhindret i at komme? Så er der ingen undskyldning for ikke at sende en gave alligevel, og det kan eksempelvis være en buket blomster. Her kan du læse mere om, hvordan du vælger den rigtige.

Blomster er den helt rigtige gave

Hvis du er inviteret til kobberbryllup, men ikke har mulighed for at deltage i begivenheden, så betyder det ikke, at du skal lade være med at købe en gave. I stedet kan du sende blomster, hvis du vil vise, at du gerne vil være med til at fejre kobberbrudeparret, selvom du ikke har mulighed for at være til stede.

Først og fremmest handler det om at vælge den rigtige blomsterbuket. Her er der en række valgmuligheder, og du kan enten vælge en standardbuket, eller du kan vælge at få lavet din helt egen, som passer til lige netop dét brudepar, som fejrer kobberbryllup. Du kan enten købe blomsterne online eller hos en lokal blomsterhandler.

Sådan får du leveret blomsterne

Du kan eksempelvis vælge en blomsterbuket med kobberfarvede blomster eller en buket, der indeholder blomster, som du ved, har en særlig betydning for parret. Hvis du ikke er i stand til selv at levere blomsterne, er der mange online blomsterhandlere, som tilbyder

blomsterlevering København eller andre byer.

Når du har fundet den rigtige buket, så er du nået langt. Du bør dog også sørge for at tilføje en personlig note eller et kort til blomsterne, hvor du skriver en lille hilsen til parret. Det behøver ikke at være noget vildt, men det kan bare være en kort hilsen om, hvorfor du værdsætter dem og har lyst til at fejre deres kobberbryllup.

Herudover er det vigtigt, at du sørger for, at blomsterne bliver sendt på det rigtige tidspunkt. Sørg derfor for at bestille blomsterne i god tid, så du er sikker på, at de bliver leveret på det rigtige tidspunkt, så de rent faktisk når at blive modtaget på selve dagen. Du bør få blomsterne leveret på et tidspunkt, hvor parret er hjemme.

Copyright 2023 - Pilanto Aps
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!