Sådan planlægger du det perfekte kobberbryllup

Bord der er dækket op til fest
Sådan planlægger du det perfekte kobberbryllup
Henrik Andersen
-
14/02/2023
-

Når det kommer til at planlægge et kobberbryllup, så er der mange ting, som skal overvejes og planlægges.

I skal først og fremmest finde en god dag til arrangementet samt vælge et passende sted, hvor i kan holde festen, det kunne eksempelvis være i et festtelt i jeres have. Herefter skal i invitere venner og familie samt udvælge mad og drikkevarer til bordene.

Når det kommer til underholdningen, er det vigtigt at vælge noget, som passer til stemningen. Endelig er det meget vigtigt at huske på de små detaljer: Sørg for at der er masser af lys og blomster på bordene samt personlige minder iblandt pynten. 

Få leveret alt til din fest: Telte, service, møbler og mere

Når i skal holde jeres kobberbryllup, så er det vigtigt at have de rette ting til rådighed. Det kan være alt fra telte, service og møbler til lys og musik. For at få leveret alt dette, så kan i overveje at leje det hele hos Hjortshøj, som har specialiseret sig i netop disse ting.

På denne måde slipper i for selv at skulle transportere alle de forskellige elementer til festen, og dermed undgår i også stress, så kan i bruge tiden på at nyde jeres kobberbryllup.

Sørg for god mad til dit kobberbryllup

Et kobberbryllup er en stor begivenhed, som skal fejres med familie og venner. Det er derfor vigtigt, at i sørger for god mad til lejligheden. 

I kan eksempelvis overveje at servere en tre-retters menu, hvor alle starter med en forret, derefter hovedretten og afslutningsvis desserten. Her skal i dog være opmærksomme på, om alle gæsterne har de samme præferencer, når det kommer til mad, såsom allergier eller vegetarisme, da dette skal tages i betragtning, når menuen skal planlægges.

Endelig kan i også overveje, om der skal være skrub-af-mad, og hvad dette måltid skal bestå af: Det kunne eksempelvis være noget nemt, såsom pizza eller hotdogs.

Find god musik og skab den rette stemning til dit kobberbryllup

Musik er en vigtig del af enhver fest, og det gælder selvfølgelig også for et kobberbryllup. Det kan være svært at finde den helt rette musik til lejligheden, men der er nogle generelle tips, i kan følge.

Først og fremmest skal i overveje hvilken type musik, der bedst afspejler jer; om det er jazz, pop eller rock. Det kan være en god idé at spille noget musik, som i har lyttet til sammen, da det vil bringe minderne frem og skabe en hyggelig stemning.

I bør også overveje, om i ønsker at have livemusik eller ikke: Måske er der et band eller en DJ, som kan skabe den rette stemning?

Copyright 2023 - Pilanto Aps
Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!